Gilles Nuytens
Gilles Nuytens - Informatie Pagina

 

Gilles Nuytens is het eigenaar van The Scifi World website.
Gilles Nuytens is een veelzijdige kunstenaar uit België.

Officiële website: www.gillesnuytens.com

 

Gilles Nuytens
Facebook Pagina

Gilles Nuytens op Facebook
Facebook

Gilles Nuytens
Facebook Privaat profiel

Gilles Nuytens op Facebook
Facebook

Gilles Nuytens
op Twitter

Gilles Nuytens op Twitter
Twitter

Gilles Nuytens
op Youtube

Gilles Nuytens op Youtube
Youtube

Gilles Nuytens
op Instagram

Gilles Nuytens op Instagram
Instagram

Gilles Nuytens
Foto's

Gilles Nuytens Fotos

Gilles Nuytens
Foto's Selectie

Gilles Nuytens Foto's Selectie

Gilles Nuytens
Videos

Gilles Nuytens Videos

Gilles Nuytens
Artworks

Gilles Nuytens Artworks

Gilles Nuytens
Pasta Wars

Gilles Nuytens Pasta Wars


 


Gilles Nuytens

Gilles Nuytens - Zombie Clash

Gilles Nuytens
Gilles Nuytens

Gilles Nuytens Biografie

Gilles Nuytens is een veelzijdige kunstenaar. Van cinema tot schrijven, computergraphics en fotografie, Gilles Nuytens heeft een bijzondere gevoeligheid op veel artistieke terreinen, wat hem in staat stelt om zijn werk te variëren en zich nooit te vervelen.

Tiener, hij droomt acteur te worden en om dichter bij zijn passie te komen, hij creëert een site « The Scifi World » waarin hij al zijn grafische creaties met betrekking tot science fiction publiceert en besluit door te gaan met acteurs contacteren, regisseurs en anderen die betrokken zijn bij film en televisie. Hij wordt snel opgemerkt door verschillende persoonlijkheden uit de omgeving in de USA en Canada. Dit alles brengt haar eerste stap in het midden van het creëren en beheren van vele websites van acteurs en actresses en het maken van grafische voor hun foto's van conventies.

Later begon Gilles Nuytens een op film gebaseerde scenariotraining en verdiepte hij zijn kennis van het onderwerp. In deze richting vervolgt hij dramalessen die hij gedurende 2 jaar volgt, parallel met een klasse acteerstudio. Het begin is moeilijk omdat het alleen figuratie is, maar het stelt hem in staat om vanaf de onderkant van de ladder te beginnen en dus geleidelijk de ladder op te klimmen! Kleine rollen zijn gekoppeld in korte films zoals "Zombie Clash" of "Bad Gamble", maar het is met de speelfilm « 8 Hours », die hij co-produceerde en co-schreef het scenario, dat hij krijgt eindelijk een echte rol in een film. Volg daarna de rollen, waaronder in de film "Marc Saint Georges - The Long Solo" en in de korte film "Spartacus Legacy". Hij won vervolgens de rol van Dr. Vancopen, een wetenschapper met mysterieuze bedoelingen, in het eerste seizoen van de webserie "Anatomy of an Antihero".

In de tussentijd is Gilles Nuytens ook begonnen met het schrijven van korte verhalen en romans. Nu concentreert hij zich op het schrijven van zijn korte verhalen en romans. Zijn eerste roman, PASTA WARS, kreeg een gooie succes op het Kickstarter-platform door fondsen te werven voor de productie van het boek. Zijn tweede boek, dat een verzameling zal zijn van al zijn nieuwe herwerkt, wordt geproduceerd. www.gillesnuytens.com

Gilles Nuytens - Anatomy of an Antihero

Gilles Nuytens is ook de auteur van een boek met de titel PASTA WARS, een project deels gefinancierd door een Kickstarter-campagne.
Klik hier om de resultaten van de Kickstarter-wervingscampagne te bekijken.

Hier zijn enkele Pasta Wars-posters en -illustraties die je in het boek zult vinden (onder vele anderen):

PASTA WARS een boek geschreven door Gilles Nuytens PASTA WARS een boek geschreven door Gilles Nuytens PASTA WARS een boek geschreven door Gilles Nuytens PASTA WARS een boek geschreven door Gilles Nuytens PASTA WARS een boek geschreven door Gilles Nuytens PASTA WARS een boek geschreven door Gilles Nuytens PASTA WARS een boek geschreven door Gilles Nuytens

 

Gilles Nuytens
(Hoofdsite)
Gilles Nuytens
(Mini Site 1)
Gilles Nuytens
(Mini Site 2)
Gilles Nuytens
op TSW
Gilles Nuytens
op USQ
Gilles Nuytens
op 8H
PASTA WARS

 

© 2018 - Gilles Nuytens